Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landsförvisning



När du ritar en cirkel runt dig själv
och märker att det inte finns plats för två
nej det finns inte ens plats för en




Fri vers (Fri form) av Tidsljus
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-10 14:34



Bookmark and Share


    Askanden
rita ett klot
massa plats
2020-01-18

  SatansSon VIP
du påminner om nån jag känner. men jag känner ingen från linghem.
2019-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Tidsljus