Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revers

Tror du på gud, sa du och böjde dig
Över det hav som skulle öppna sig
I en aria av gömda toner
En karneval av processioner

Den likt vägen till Kapernaum
Där frälsare i varje rum
Slängde kransar ifrån fönstren
I de alltför välbekanta mönstren

Nej, sa jag och vände orden
Vid en skalbagge i jorden
Men jag sår små frön av hopp för hand
Så att han kan tro på mig - ibland




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2019-08-10 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP