Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Liv 5



Prydnad

Där vi doldes
och talade
kärleksord
smekte sanningen
rakt,
jag minns än
din vilja,
och känner den
leda mig
ut i ljuset.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-20 08:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kärleken är det största

det var inte la petite mort

det var la petite vie!

kanske blev hon gravid då

eller så handlar det om födsel...

så många paraleller...

amor vincit omnia!
2020-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP