Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Poetens liv 3



Prydnad

En klunk kaffe
ur muggen,
bensinen
till poetens farkost
genom världen,
han blir sig
så nära
att han möter sig själv
längst där borta.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-21 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP