Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skör/Stark affirmation.


Sanningselden

En sovande drake
bor i mig

Alltid redo att skydda
alla sjuka och svaga

Alla som behöver
kommer räddas
av en drake

med en eld som utplånar
och bränner hela byar
av mänskligt döda
för att förvandla
till drakföda

medans du kysser mig hel
i en vacker dröm

om en bättre värld




Fri vers (Fri form) av Trollbunden
Läst 385 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-10 23:09



Bookmark and Share


  Engel
Den här berör mig starkt på ett personligt plan. Kommer att tänka på Maria Sveland och Emil Jensen.
2020-05-10

    ej medlem längre
Vilken kvinna Du är - alltid redo att skydda! Slutvinjetten i din dikt är väldigt vacker: "medans Du kysser mig hel".
2019-08-12

  morgonstjärna VIP
utan drömmar kan vi överleva de är springan vi andas vi

fint
2019-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Trollbunden
Trollbunden