Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Leaving Las Vegas


Pandora och hennes tvilling
hon med sina jävla ögon
och jag hör inte vad hon säger
i strömmen av somatisk himmel

Blåskägg äter ur sin filling
katthopparen trollar trögon
Clay har inte tid med lakejer
cykelgraf i kromatiskt vimmel

Ett skott till, de döda dansar
hennes spruta gör mig stel
kreti knarkar, pleti transar
svullo kommer i ett munspel

Skärsedens trasiga telegraf
gör inte det här med mig
glossolalia för min polygraf
blocka loss din syster, bae










Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-11 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd