Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra tankar


Med fladdrande vingar
söker den sitt bo,
den oro som aldrig
får ro

Den letar i kroppens
alla vrår,
när du försiktigt ber
den fara
någon annanstans

Och tänker att den
nog aldrig fanns




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-11 09:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Flyktig, fladdrande, fin!
2019-08-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat om denna farsot, oron, som tycks leva sitt eget liv.
2019-08-11

  Kungskobran VIP
Att oroa sig i onödan är ansträngande,
fint beskrivet
2019-08-11

  DavidM VIP
Jag fascineras av hur mycket du får plats med på dessa få rader. Ett pågående skeende, en situation som övergår i en eftertänksamhet, eller till och med glömska. Starkt framställt.
2019-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP