Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

En skapelse

Ljusklara kvällar
Skyn följer stjärnorna
lägger pussel
ett skådespel

Natten ryser
stum händelse
luften andas
avtryck
Fri

Livets evighet
Inget krävs

En fågelsång ljuder
En gåva




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 295 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-08-11 22:56



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om den positiva tonen. Tack för livsglädjen du delar med dig av.
2019-09-02

  ULJO
Livet. En gåva.
2019-08-18

  Classico VIP
Luften andas. Vad fint!
2019-08-16

  Blomma-Stjärna VIP
ljuvligt poem om livets goda stunder!
2019-08-13

  MALVAA VIP
flyter på dina ord bokstävers ytan ;)
2019-08-12

  Lars Hedlin
Vacker som den finaste av visor :) <3 kram
2019-08-12

  Marita Ohlquist VIP
Livets väv, med många fina, tänkvärda inslag i varpen!
2019-08-12

  Hon kallar sig poet VIP
midsommarvals....inte val....de....eller ja de kanske flyter rätt bra de med :)
2019-08-11

  Hon kallar sig poet VIP
Flyter på bra som en följsam midsommarval
2019-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"