Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med ro rida tomheten ut

Det fanns stunder
i livet
som ingen mening bar
då jag höll min anda
med undran
vem jag var
men så länge
de får följas
av djupa andetag
med stillhet i mitt hjärta
ni vet
en sådan dag
när du finner meningar
med livet
om än känslan din är vag
Då kan jag med ro
tomheten rida ut
kanske har jag äntligen lärt
att vilsenhetens stunder
tids nog når sitt slut




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-12 05:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint slut summeringen
eftertänksam filosofisk och vilsam
2019-08-13

    ej medlem längre
En insikt värd att vänta in. Behagligt ordflöde att läsa och begrunda.
2019-08-12

  Pilträd
Så fin dikt som beskriver livets upp och nedgångar. Känner igen mig med känslan när man i stillheten kommer i kontakt med sig själv igen och kommer tillbaka på banan.
Och återigen så fantastiskt vackra bilder du alltid lägger upp!
De är magiska <3
2019-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP