Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet

Ur Naturens översvallande Rikedomar
väljer människan sin allt bedrövligare 
                      Fattigdom!




Bunden vers (Annat versmått) av S-E Forslin/same
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-12 05:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same