Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt skaffade jag en katt.

Inatt skaffade jag en katt.
Jag säger de magiska orden.
Trots att jag inte skaffat någon katt.
Jag drömde det däremot.
Och den behagliga känslan kvarstod när jag vaknade.
Liksom de magiska orden.
Som jag inte kan få ur mitt huvud.
Känslan vill jag ska stanna kvar under dagen, eller varför inte längre?
Men orden i mitt huvud, vill jag ska blekna.




Bunden vers av Mim
Läst 81 gånger
Publicerad 2019-08-12 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim