Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensam

 

Då allting faller

finns ingenting kvar

 inte ens 

Du




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-08-12 10:14



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Fint komponerad strof som säger en del.
2019-08-15

  Marita Ohlquist VIP
En starkt berörande text om liv i förändring!
2019-08-12

  Lars Hedlin
Tränger in starkt och känns känns känns....
2019-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP