Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I motsatt riktning


Lufthavet
greppar
den sträva
segelduken

Låter sedan
fartyget
försiktigt
men bestämt
byta riktning




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-12 11:00



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Vacker ögonblicksbild.
2019-08-13

  Kungskobran VIP
Fin metafor om att ändra riktning i livet
trots svårigheter
2019-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP