Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på gång

 

 

höstubb på vallen

tranors vingrytm runt omkring

tar mark och bugar

näbbar fångar mask på mask

fyller magar inför flytt

 




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-12 12:01



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin bild! Gillar formuleringen: Tar mark och bugar.
2019-08-12

  lodjuret/seglare VIP
Texten har gjort sig förtjänt av tvenne liar och en bukett lingonris.
2019-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg