Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kulturbojor är världens isolerings cell


BOJOR

I cellen inlåst

hindras att ta sig ut ur

kulturbojor 




Bunden vers (Haiku) av MALVAA VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2019-08-12 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP