Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sätt att se livet

Jag väljer att vara glad här och nu och vara rik på det jag har.

Även fast jag dör fattig och ledsen.

Så har jag fått uppleva lycka, trots allt.




Fri vers av T.O.M
Läst 139 gånger
Publicerad 2019-08-12 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.O.M