Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad som krävs för att bli ett geni


reflektion12aug19

Det är aldrig för sent att få en olycklig barndom. Du kan alltid konstruera den i efterhand.




Övriga genrer (Satir) av Algotezza VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-12 21:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Blev så ledsen med ens när jag fick veta på nyheterna om varför människor sover bort dagarna, de är på god väg att få alzheimers syndrom. Det börjar tidigt med att bebisar sover som om de hade brist på något. Det är svårt att vänja människor vid annat än missbruk, exempelvis av datortrafikens härjningar. Framtiden sägs vara robotar eller att liknas vid en.
2019-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP