Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig tröst

Nattliv
nattetid

På okänd
mark
i okänt land

En annan
sorts liv
ett främmande
språk
äger natten




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-13 10:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Vårt behov av tröst är omättligt", skrev Stig Dagerman, som kom från samma by som jag - Älvkarleby i Norduppland.
2019-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP