Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det föraktade barnet

 

 

Som en unken och hatisk förlossning,

kravlar du fram med en blöja så full av drömmar:

Ett oförsvarligt misstag blev ett litet frö.

Du skulle egentligen spritsats ut på magen,

aldrig landat här med din miljöförstöring

och dina fantasier om något vackert.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-13 15:22



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ett litet frö som växte till en fin poet.
2019-08-13

  Gunnar Hilén VIP
Tendens till en mildare ton..."full av drömmar"..."fantasier om något vackert".
2019-08-13

    ej medlem längre
Ändå ett bra misstag. Tur det inte hamnade på magen utan blev lite cream pie att glädjas åt.
2019-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP