Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från då till nu! Om Frankrike.

En fransk-tida utställning.


Vad var Frankrike då?
Och vad är den nu?

Vill du berätta?
Och vilket medium, för att locka?




Bunden vers av Mim
Läst 97 gånger
Publicerad 2019-08-14 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim