Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstoff.


Flörterskan.

Och hon är flörtig mot någon.
Undrar om hennes närmsta omgivning har uppfattat det?
Vilka består den kretsen av?

Och i övrigt; Hur många Flörterskor , finns det där ute?




Bunden vers av Mim
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-14 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim