Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publikstoff. Bokstoff.


Lek med Koala Lumpur och andra texter.

Koala Lumpur. Ett land fullt av koalor.
Kola Lumpur. Ett land fullt av kolor.
Koala Lumpen. Koala i lumpen.
Koala Trumpen. En sur koala.

Jag leker, tror jag; Med ett lands namn? Eller del av ett land?
Det är tillåtet.Trots att det kanske inte är det?
Kanske finns det en osynlig censur?
Saker som man inte får leka med, saker som är Tabu?

OCH; -Nej själ! Du ska inte låta det vara en själ full med nöjsamhet/Förnöjsamhet.
Kör På!

Och; Jag är bra som jag är, när jag bara är....
Förnöjsam.
Jag är bra som jag är, när jag bara vill mer.
Är jag en periodare i min periodisitet? Är mina olikheter en parodi på mig själv, som inte kan bestämma mig?
Eller har jag dessa årstider i min kropp?
(Hon sträcker ut sina armar och snurrar mot den gröna naturen, mot de gröna träden, i sin vida kjol, hon är fri!) (Handling av Frihet/Gränslöshet)

Drop in; Jag tillåter endast det positiva att komma in!
Kanske kanske förord på Hannahs bok?

På pälsen; Smeker mig själv på kinden. Är snäll mot mig själv! Var snäll mot dig själv! Så ger jag mig själv på pälsen! :)
Förbud Förbud; -Din text får inte innehålla Smileys!
Påbud Påbud; -Din text får innehålla Smileys!

I famnen; Inte ett barn.
I famnen; I mina armveck ligger mina tuttar, när jag sitter ner, och inte använder bh!
-Skamlöst, Skamlöst! Du får inte skriva sådana texter. Det är smaklöst!

-Jag är fri! Jag är fri!
Från mina egna föreställningar! (Men är det inte en massa föreställningar i denna text? Kanske .? Inte vanföreställningar iaf).




Bunden vers av Mim
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-14 09:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"högern är bra på
[bröd och underhållning]
vänstern är bättre på satir"
(sagt år innan trumpenheten
var förhärskande i världsinget)
2019-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Mim