Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgglad promenad


Ett sällsamt inslag
i vår lilla stad
är en påfågel ute på
promenad
En förbluffande
vacker syn
på vandring genom
byn
Den gör att man
glömmer allt inskränkt
och smått
När man följer de
färgglada fjädrarna
längs vägen den gått




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-14 10:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En makalöst vacker fågel, hoppas att den inte blir påkörd!
2019-08-14

  Kungskobran VIP
I Göteborg ,min födelsestad , fanns det en mycket populär restaurang som hette Påfågeln, det raggades mycket där så den fick namnet Påflugen
2019-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Fantastiska djur.
Minns dem väl från barndomens vandringar i Furuvikparken (dit det var cirka 1,5 mil från Älvkarleby i Norduppland, där jag växte upp).
2019-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP