Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

Min största rädsla är mina känslor,
jag är rädd för att jag ska göra fel med hur jag känner,
jag är rädd för att jag ska göra rätt med hur jag känner.
Jag är rädd för att jag vill inte bli sårad.

Men varje dag känner jag hur du sårar mig,
mer och mer.
Varje dag känner jag oro och rädsla för dig.
För mig.
För oss.

Jag vet inte om det här kommer funka för oss,
jag vet inte om jag klarar av att vara med dig.
Jag är rädd och det hindrar mig.
Snälla, varför kan du inte se att vi har problem?




Fri vers av Frozen Fucker II
Läst 156 gånger
Publicerad 2019-08-14 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frozen Fucker II
Frozen Fucker II