Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ogenomtränglig


Snälla, snälla, snälla,
kom tillbaka,
till mig.

Jag ska försöka hjälpa dig,
om du räddar mig.

Älska mig,
snälla, bara för en liten stund ,
fast helst längre än så.

Snälla,
jag gjorde allt jag kunde,
jag gav dig allt,
så mycket att jag glömde bort mig själv.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-14 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann