Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Late summer moon

Late summer moon
a golden coin in night sky
clouds travel




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 232 gånger
Publicerad 2019-08-14 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten