Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utryckning Röd

I orden
mellan natten
och det slutliga
mörkret

kastar jag
mitt ansikte
i asfalten
och plockar upp
delarna
av skärvorna
med namn

som på vägen

till bilen
i farten
med vinet
i blodet

speglar
att ingenting
längre hindrar
den svartaste
hingsten

att stegra sig
mot väggen
av månen

den som belyser
bilderna
av vanmaktens
evangelium

Men

Där står Du
ännu kvar
vid lyktstolpen

i livet

väntandes
under istäcket
i sommaren

på själslig
bogsering




Fri vers (Fri form) av Anna Helena VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-15 15:02



Bookmark and Share


  ULJO
Ett rop efter själslig harmoni
2019-08-18

  backsippa
KÄRLEK, denna lek så kär
2019-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP