Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


saknadsvärk

Saknaden blev till minnen
minnen blev till värk
i en kropp
som aldrig glömde
hur det var
att vara nära
som aldrig
tappade hopp




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-15 18:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt fin
när jag ser på dina bilder befinner jag mig på andra sidan jorden
en annan tid

kanhända tjusningen sammanflätas med orden
och landar starkt
2019-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP