Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 80-talet. Återfunnen i en gammal urklippsbok.


Ensam kvar

Gnistrande stjärnor,
himmel av kristall.
Ditt liv lämnar spår i nyfallen snö.
Ett halvt urdrucket vinglas
ännu fuktigt av dina läppar.
I askfatet en pyrande, slarvigt
släckt cigarrett.
Steg som dog bort i tystnaden.

Ensam kvar.
Gräl och hårda ord,
gråt och förtvivlan.
Avsked i tystnad.
Pang! Dörren stängd i vredesmod.

Ljudet av tjutande däck
i häftig inbromsning.
en skräll, ett skrik och
springande steg.
Du finns inte mer.




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-15 18:58



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"Steg som dog bort i tystnaden."

2020-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP