Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt från 80-talet. Återfunnen i en urklippsbok.


Sommarmorgon

Dimmor
Dansande grå dimslöjor
sveper över sommaräng
Bugar så vackert i gryningen
för den nya dagen
Leker tafatt med de första
blygsamma solstrålarna
Dimmor
Böljande, dansande dimslöjor
bildar vaga drömgestalter
för att snabbt lösas upp
till intet




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-15 19:01



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Morgonen är beslöjad.

2019-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP