Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt från 80-talet. Återfunnen i en urklippsbok.


Brasilien -84

Sprickor.
Det är sprickor i marken.
Stora och djupa
som raviner nästan.
Torka,
förbannade torka!
Vi drömmer om vatten,
men vaknar i hettan.
Sprickor på våra åkrar,
vad skulle kunna växa där!
Våra barn dör.
De dör av törst.
Oh Gud, ge oss vatten!




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2019-08-15 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP