Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt från 1984. Återfunnen i en urklippsbok.


Du

Du är en oro
inom mig.
Du är själva friheten
trots att jag känner mig bunden.
Du är ömt smekande händer,
hungrigt kyssande läppar
över min kropp.
Du är en blick
full av åtrå.
Du är vinden
som viskar i mitt öra.
Du är solen
som värmande tröstar min själ.
Du är allt det
som jag älskar.




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2019-08-15 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP