Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ventilation

Stopp i diskhon,
Saltgurkan flyter
Spottloskan guppar,

Små puffar från grannens cigg passerar,
Smidigt genom ventilationen,

Som spöken cirkulerar vi nära varandra,
Säger aldrig hej,

Samexisterar genom ventilationen,
Samexisterar genom avloppsrören















Fri vers av styff_
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-15 22:50



Bookmark and Share


  styff_
Tusen tack för era kommentarer!
2019-08-19

    Lena Staaf VIP
Kul och fin dikt om var vi befinner oss i förhållande till varandra!
2019-08-17

  henke_r
Snyggt! Sista två radernas upprepning av order ”samexisterar” ger en skön a
Valuta ing.
Cool bild dessutom!
2019-08-16

  backsippa
Livet ventilerat
evighet vänta på
bättre vardags slit finns inte


2019-08-15
  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_