Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något för oss

Inatt har värmen tagit sig in

genom ytterdörren, rusat över

gator, satt sig lätt på stol. Inatt 

har ögonen dragits mot det allt svartare 

fönstret som om dragningskraften 

existerar som om ingenting är borta, 

ingenting på allvar tagit slut. Det är

som om slutet inte finns vi aldrig 

börjat vi aldrig tagit slut. 

 

Det är en konstig märklig inre värld 

en punkt aldrig nådd. 

 

En mening utan mening innehållandes 

all mening. 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-16 00:33



Bookmark and Share


  ULJO
Jag tror att livet inte har något slut. Varje fas är bara starten på något nytt.
2019-08-18
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP