Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönheten som fångas...på bild.

Mona-Lisa var en skönhet.
Flickan med pärlörhänge var en skönhet.
Det finns nog många fler skönheter, än man kan tro, runtomkring oss.
De får blickarna på sig.
Inte blir de avbildade av konstnärer.
Eller fotografer.
Alltid.
De går sin stilla lunk, i staden.
Anonyma som de är, och blir.
Om de inte själva gör något åt saken.
Och ställer upp i en tävling, som handlar om just Skönhet.
Och i slutändan; Kommersialism.




Bunden vers av Mim
Läst 79 gånger
Publicerad 2019-08-16 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim