Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt och dag


Låt natten
vagga
dagen till ro
och ljus
med mörker
blandas
Låt oron vila
i drömmars
garn
innan den nya
dagen randas




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-16 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP