Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig färd


Vaken på
mörka vatten
söker hon sin fyr
Det är något som blinkar
i natten
mot nya äventyr

Morgonen synes
än så långt bort
fastän den snart
är här
och båten
söker hon styra
in bland kobbar
och skär

Trött ska hon
snart blinka
mot morgonens
gryningsljus

Och i förundran
tänka så
Att det nog var
någon annan
som styrde
den båten ändå




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-16 16:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Härligt!
Jag älskar fyrar.

Men vem var denne någon?
Det var väl inte Johan B Lund?
Han finns ju inte... Bara i en sång av Svante Thuresson.
2019-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP