Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Separation

Husets öppna fönster
drar sina sista suckar när grunden rämnar
Här kommer inga små barnfötter springa mer
Ty allt som återstår är en hög av grusade planer.




Fri vers (Fri form) av Himmelsmekanik
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-16 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himmelsmekanik
Himmelsmekanik