Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rävens gryt

Regnbågens skimmer någonstans djupt försjunken i det kalla eko av dina karamelliserade lögner. Som om daggen på mina ögonfransar fryser till is. Jag blundar och njuter av din skönhet i det förgångna som en gång var vi. Ekoxbagge med kungakrona förvildad i sin bedårande kärlekssökande ett stilla regn och han drömmer sig bort bland trädens fallna löv. Som om skogens rikedom döljer sig bakom spindelväv och trolska väsen. Du sminkar och putsar ditt ego. De drömmar som puderrosa flamingo en evighet av dess tystnad i själen hon samlar kristaller. Vigselring blänker till i rävens gryt. Där skuggan av dig i scenens rampljus. Du blir yngre. Jag blir äldre. Vi försvinner in i drömmar av violer och önskar oss i detta nu just ingenting annat än att somna i varandras famn där dofter av saknad dröjer sig kvar. Jag blåser ut ljusen och välkomnar nattens norrsken.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-16 19:46



Bookmark and Share


  danne //
"Vi blir äldre och vi flyr in, försvinner in i drömmar" citerar å modifierar inte för att förstöra utan ge dig min tanke ..Svarta korp..

Det är så vackert! för det ger en klang av den ungdom vi har fortfarande där på insidan av oss kanske lite välpacketerat visa dagar .. själv har min smyggit fram som en Mickel räv och ställt frågor kors å tvärs i sagoskogen ...
Det finns många här som skriver som får mina känslor att beröras där inne , du är en helt klart Korpen.. alla dina djur med.. så sluta aldrig skriva för du gör en stor skillnad här ..
Danne
2019-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP