Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sociala varelser

Putsa din fasad, putsa den riktigt noga

visa dig stark och stabil

smart och världsvan

ångest i 6-tumsformat

en tävling där ingen vinner

utsortering via gilla-markeringar

utan sunda värderingar







Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-17 01:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
alltför vanligt, bra skrivet
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen