Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

More than a feeling, I guess?

I was complaining about a reporters English skills.
Still I remember that!
But still , I mix Swedish and English. It isn`t allowed.
It`s said.




Bunden vers av Mim
Läst 111 gånger
Publicerad 2019-08-17 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim