Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du och jag, Josef


Mörkrets hjärta


Svartögda barn längs vägen
varnar artigt oss om bälte
i en omgjord piaroasägen
med sessa, pris och hjälte

Dr Jonny Chau antar jag
kom och konvertera mig
Jesus är sentineles idag
sextio tusen år för dig




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 133 gånger
Publicerad 2019-08-17 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd