Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pekpe-rap


Om du önskar älska mig


Är du himlen eller Vegas
jag vacklar på febergränd
dina skentänder ska reglas
min skärmblomma felvänd

Du har kommit för min kind
dricker jag ur en kamrat
en ros för Sis får vind
återkomst i het spagat

Hon seglar vid mitt fönster
svart i huden som en dröm
mitt ögas blick blir monster
i en tapetserad vilsen dröm

Molnen blommar fittor elakt
märkta hål där pottie bor
Mona Lisas smajl är slakt
rocken helar den som tror






Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-17 10:31



Bookmark and Share


  Nanna X
Den var fin. Rim och absurditet i balans.
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd