Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först till vintern...


Anar ett stilla
farväl
i allt jag ser

Ett lugn i allt
som är
när hösten ska
komma och
sommaren gå

Inte något
allvarsamt alls

Mer som en
harmonisk
klarhet
klädd i himmelsblått

Det är nog först till vintern
saknaden gör sig påmind
med längtan till
ljumma kvällar
och blommors doft




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-17 11:29



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Du fångar en god tidig-höst-känsla som är som en smekning.
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP