Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gudabenådat tillstånd...


ORGASM!

En kvinnas ljuvliga doft, hennes allt
häftigare andning, tungt, men ändå,
närmade sig ett märkligt tillstånd av
kramp och sammandragande, små
ögonspringor och vidöppen mun, de
röda läpparna kippade efter andan;
slutligen slappnade hon av fullt ut.
Orgasmens belöning...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 141 gånger
Publicerad 2019-08-17 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje