Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En märkbar sak, sedd från mitt öga, eller känsla.

Jag har märkt en sak.
Mer och mer , blir till bokstoff.
Är det nu som det är dags att blomma, eller har jag blommat fullt ut?
Om jag nu är den blomma, som det talas om.
Flower Power, med ett annat syfte helt enkelt, än just det sexuella och hallucinogena .

Flower power-kommer nu till uttryck.
Men bara på ett annat sätt.
Inspirerad återigen ...
Ifrån Lark Rise till Candleford.
Men från början var det på grund av Lennart Hellsing.




Bunden vers av Mim
Läst 80 gånger
Publicerad 2019-08-18 06:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim