Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det inte underbart? Dela med dig.

Är det inte underbart, att mer än unna sig en stund för sig själv om dagen, när allt som betyder är dig själv, och ditt mående?
Att mer än unna sig, och inte bara unna sig...
När du unnar dig och verkligen tar dig tiden...
Så känns det som att du mer än unnar dig.

Och det är mer än en ynnest.
Detta , av alla kron-ord(Viktigaste orden), kronjuveler, som hänger i din själ.

Nu delar jag delar med mig, alltså delar med mig.
ALLTSÅ...
Det som jag ger till uttryck för mig själv, går även att dela med andra. :)




Bunden vers av Mim
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-18 06:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim