Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstoff. En baristas bakgrund, liv, samt detta jag skrivit här!


Vad föredrar du?En barista och en icke-barista i bur.

Vad föredrar du?
Att varje dag leva i en inredd bur, eller bara simply en bur.
Med eller utan kaffe?

Kaffe kan skänka trygghet åt den orolige.
Kanske att den precis som motstridiga känslor, också skapar motstridiga känslor?
Har det forskats på detta område?




Bunden vers av Mim
Läst 111 gånger
Publicerad 2019-08-18 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim