Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det Guds röst jag hör? - ett fan av Jackie p


När vi dör


Ännu en ensam morgon
prällen mimar riter för en grav
och lyssnar på novos baianos
i sina slitna airpods

Planetens mysteri inspirerar
och han trummar på sten
askan i urnorna är torr
som Sly Stones röst

Är du vatten eller land
bygger du en kristen död
mictlans raket är ovan molnen
Gilgamesh plagierade Noah

Krestus revolt slogs ner
Hymaneus var ingen alpha
Muhammed glömde plagiat
ingen fattar vad judar gör

Nu äru död och gravad
prällen gör en liten dans
han minns inte vad du heter
vi bara låtsas bry oss




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 129 gånger
Publicerad 2019-08-18 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd