Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kinesisk infiltration över hela välden...


KINA!

Japaner, japaner utbrast Putte Kock.
Jag utropar kineser, kineser inriktat
mot en maktfullkomlig politisk elit,
blir bara värre och värre i världen.

Taiwan erbjuds 66 st. F 16 senaste
teknik av USA. Landets suveränitet
är svårt hotat, sannolikt hela Asien.

Kina; Gud bevare konungen och vårt
arma fosterland och planeten i övrigt
i synnerhet Hong Kong.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 151 gånger
Publicerad 2019-08-18 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje